X 
Arşiţa stiri: 225
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4135

Încă un pretendent la funcția de președinte rămîne neînregistrat

25 aug. 22:09   Politică
3 ore in urma 620 0

Examinarea cererii de înregistrare a grupului de inițiativă pentru susținerea candidatei Victoria Furtună la funcția de președinte al Republicii Moldova a fost amînată.

Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi a Comisiei Electorale Centrale (CEC).

„După examinarea actelor au fost identificate mai multe neconformități tehnice”, a menționat o membră CEC, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

Cererea de amînare a fost depusă și de Victoria Furtună.

Comisia Electorală Centrală a recepționat documentele pentru înregistrarea a încă unui grup de inițiativă pentru susținerea candidatului la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Solicitarea a fost făcută de către grupul de inițiativă constituit de cetățeni în susținerea candidatei Victoria Furtună, președinta Asociației Vox Populi, Vox Dei, fostă procuroare Anticorupție.


Pe 30 iulie, ex-procuroarea Victoria Furtună anunță că a luat decizia de a candida la funcția de președinte al Republicii Moldova la alegerile din toamna acestui an.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав