X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4145

Igor Dodon: „Se repetă scenariul lui Plahotniuc”

5 sep. 15:30   Politică
10 ore in urma 2288 0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, urmează scenariul lui Plahotniuc.

O astfel de opinie a exprimat președintele Partidului Socialiștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, menționînd că se referă nu doar la lupta împotriva oponenților.

”Toți au observat că PAS brusc a devenit „albastru” – au împrumutat culoarea albastră a democraților. Și sloganul lor la fel.

Nu m-ar mira dacă, în curînd, Sandu, la fel ca Plahotniuc, va înscena o tentativă de atentat asupra ei. Am informații că pregătesc ceva de genul acesta pentru a o prezenta victimă. Vă este atât de frică de rezultatele alegerilor, încât sunteți gata să faceți și asta? Nu l-a ajutat pe Plahotniuc și nici pe voi nu vă va ajuta”, a declarat Igor Dodon.

De asemenea, el consideră că dacă PAS rămîne la putere — primul mandat al Maiei Sandu va părea „floare la ureche”. ”Nu va mai exista țară, nu va mai exista Biserică. Nimic nu va mai rămîne”, a subliniat fostul președinte al Republicii Moldova.

38
3
0
1
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав