X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4129

Igor Dodon: „Moldova are nevoie de o lege pentru verificarea și controlul ONG-urilor”

7 aug. 12:45   Politică
4850 1

Moldova are nevoie de o lege pentru verificarea și controlul organizațiilor neguvernamentale, după modelul celei adoptate în Georgia.

O astfel de opinie a exprimat președintele Partidului Socialiștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, relatează Noi.md

Potrivit acestuia, noi avem nevoie de instrumente pentru a verifica cu ce se ocupă organizațiile neguvernamentale din Moldova, care devin o putere separată în țara noastră și au chiar o putere mai mare decît mass-media și politicienii.

”Aceste ONG-uri au bugete colosale — sute de milioane. De ce aceste organizații închid ochii la toate ilegalitățile autorităților? Pentru că atît autoritățile, cît și aceste ONG-uri sînt finanțate din același buzunar și nu pot să se confrunte între ele. Noi trebuie să ne ocupăm de asta și o vom face”, a subliniat Igor Dodon.

42
0
1
3
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав