X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Igor Dodon: "Avem nevoie la putere de oameni care să se ghideze doar de interesele naționale"

5 iul. 14:34   Politică
2329 1

Moldova are nevoie la putere de oameni care să se ghideze doar de interesele naționale.

O astfel de opinie a exprimat președintele Partidului Comuniștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni televizate, relatează Noi.md

El consideră că actuala guvernare din Moldova a decis să fie de partea Americii împotriva Rusiei pentru că toți au fost crescuți în "serele" Departamentului de Stat al SUA și ale Fundației Soros.

"Luați oricare dintre liderii noștri, toți au crescut în "serele" Departamentului de Stat al SUA și ale Fundației Soros. Ei sînt un fel de "sorosiata" și nu văd viitorul acestei țări. Mandatul lor se va termina și vor fugi cu toții pe undeva: la FMI, la Banca Mondială, la Viena, în State și așa mai departe", a declarat Igor Dodon.

Potrivit lui, aceasta este o mare tragedie pentru Moldova, pentru că dacă țara este condusă de o persoană care nu vede și nu leagă viitorul său și al copiilor săi de acest pămînt, el nu va reieși niciodată din interesul național.


"Noi avem nevoie de oameni la putere care să se ghideze în toate acțiunile lor doar de interesele naționale, oameni precum Viktor Orban, care pune întotdeauna interesul național în capul mesei. De acest lucru avem nevoie. Sper cu adevărat că cetățenii moldoveni își vor da seama în cele din urmă că o persoană care are o diplomă de trei luni de la Harvard și un rucsac, care a lucrat doar acolo, nu este mai bună decît un patriot, un om de stat care lucrează aici, în țară, nu a fugit, dar a rămas aici cu familia sa. Cred că la următoarele alegeri oamenii vor da o notă tuturor acestor evenimente", a declarat președintele Partidului Comuniștilor și fostul președinte al Republicii Moldova.



19
0
0
0
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?