X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Grosu către PLDM: ”Mă scuzați, eu mă ocup cu alte lucruri mai importante”

22 iun. 2022,, 07:13   Politică
2647 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a venit cu o reacție după ce, Partidul Liberal Democrat din Moldova a acuzat Partidul Acțiune și Solidaritate de „practici de corupere a aleșilor locali”.

Acesta a declarat în cadrul emisiunii Freedom că „dacă erau așa mai curajoși dădeau un telefon și spuneau, auzi băi Igor este acolo un caz, dar nu au făcut-o”.

„Eu am văzut scrisoarea, dar dacă erau așa mai curajoși dădeau un telefon și spuneau, auzi băi Igor este acolo un caz, te rog vorbește cu colegii, nu s-a întîmplat lucru acesta, dar dacă ei au ales această modalitate pînă la cazuri concrete. Mă scuzați, eu mă ocup cu alte lucruri mai importante. Cazuri concrete să mi se spună cine și unde”, a declarat Grosu.

Partidul Liberal Democrat din Moldova acuză Partidul Acțiune și Solidaritate de „practici de corupere a aleșilor locali, folosite pe timpurile statului capturat”. Reprezentanții partidului spun că primesc semnale de la colegi din teritoriu, care demonstrează că PAS folosește toate mijloacele posibile și imposibile pentru a racola primarii, consilierii raionali și locali”. Într-o scrisoare deschisă adresată președintelui Parlamentului, Igor Grosu, aceștia cer „încetarea imediată a acestei practici vicioase”, iar în caz contrar vor ieși public cu probe, inclusiv de aleșii locali care au fost influențați pentru a adera la PAS.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?