X 
Arşiţa stiri: 231
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4128

Echipa lui Stoianoglo a adunat semnăturile necesare pentru candidatura la prezidențiale

26 aug. 12:28   Politică
7 ore in urma 2320 0

Grupul de inițiativă pentru susținerea candidaturii lui Alexandr Stoianoglo la funcția de președinte al Republicii Moldova a finalizat procesul de colectare a semnăturilor necesare pentru înregistrarea sa în cursa electorală.

Potrivit unui comunicat al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), echipa a reușit să adune 25.000 de semnături, îndeplinind astfel condițiile legale impuse de Comisia Electorală Centrală (CEC), anunță Noi.md

Semnăturile vor fi depuse astăzi, 26 august, la ora 14:00, la CEC, pentru înregistrarea oficială a lui Alexandr Stoianoglo ca și concurent electoral. Dacă nu vor fi depuse și alte liste ale candidaților în cursul zilei de astăzi, Stoianoglo ar putea deveni primul candidat pe buletinul de vot pentru alegerile prezidențiale.

Igor Dodon, liderul PSRM și șeful staffului de campanie al lui Stoianoglo, a exprimat mulțumiri cetățenilor care au sprijinit inițiativa, precum și membrilor grupului de inițiativă și colegilor din organizațiile teritoriale ale PSRM pentru eforturile depuse în procesul de colectare a semnăturilor.

Dodon a menționat că au fost mai mulți doritori să semneze, însă limita impusă de CEC nu permite depășirea numărului de 25.000 de semnături.

53
0
1
1
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав