Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

Dodon: „Interesul nostru național este să păstrăm neutralitatea și suveranitatea în oceanul geopolitic agitat”

29 mai. 11:30   Politică
2856 0

Republica Moldova nu are nevoie de stăpîni străini și vrea să trăiască în libertate, cu legile și tradițiile sale, fără indicații geopolitice de peste hotare, de oriunde.

Despre acest lucru a declarat președintele Partidului Socialiștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, relatează Noi.md.

Potrivit lui, interesul nostru național este să păstrăm neutralitatea și suveranitatea în oceanul geopolitic agitat din jurul nostru.

”Noi nu trebuie să devenim parte a războiului rece din lume. Nici aderare la structurile din Est, nici aderare la cele din Vest. Nu ne trebuie aici legi care vor permite familii homosexuale, cote de migranți din Asia și Africa și vînzarea pămînturilor și a patrimoniului național.

Lăsați-ne în pace, să trăim în relații bune cu toată lumea, fără a ne atrage în blocuri geopolitice și militare și fără a ne cere să renunțăm la teritoriile noastre, de dragul Uniunii Europene care are ea însăși probleme de unitate și viziune și nu mai reprezintă idealul Europei de cîndva”, a declarat Igor Dodon.

37
1
0
1
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?