X 
Arşiţa stiri: 227
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4137

Dodon a invitat Familia Imperială Niponă să viziteze Moldova (FOTO)

23 oct. 2019,, 13:20   Politică
5009 0

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu Prima Doamnă Galina Dodon și alți peste două mii de invitați din 180 de țări, au participat la ceremonia de întronare a Maiestății Sale Imperiale, Naruhito al Japoniei, transmite Noi.md.

După cum a menționat șeful statului pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Țara Soarelui Răsare este unul dintre statele asiatice cu care Republica Moldova construiește relații de colaborare bilaterale fundamentate pe valori comune - democrație, stat de drept și economie de piață.

”Actuala vizită la Tokio a Președintelui Republicii Moldova, care are loc în premieră de la stabilirea raporturilor diplomatice moldo-nipone, reconfirmă dorința noastră de a amplifica dialogul bilateral la toate nivelurile. Cu această ocazie, în cadrul Recepției de Stat, găzduite de Familia Imperială niponă, am transmis în adresa Familiei Imperiale, invitația de a vizita țara noastră în timp convenabil”, a scris Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав