X 
Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4137

Despre ce au discutat astăzi experți de pe ambele maluri ale Nistrului

16 aug. 23:00   Politică
4332 0

Grupurile de lucru pentru dezvoltarea transportului auto şi infrastructurii drumurilor, cu participarea experților de profil de pe ambele maluri ale Nistrului, s-au întrunit astăzi într-o nouă ședință, în format online, notează Noi.md.

În contextul planificării reluării procesului de documentare primară în punctele de înmatriculare a mijloacelor de transport din orașele Tiraspol și Rîbnița, experții au efectuat un schimb de opinii și de viziuni referitor la posibile măsuri de asigurare a bunei funcționări a acestor subdiviziuni teritoriale, de eficientizare a activității acestora, de sporire a capacităților de deservire/ documentare a unui număr mai mare de solicitanți și de categorii de autovehicule enumerate în prevederile Legii nr.170/2018.

Experții de la Chișinău au reiterat necesitatea oferirii posibilității deservirii solicitanților conform principiului rîndului ordinar (rînd viu), în paralel cu formula programărilor preventive pentru a permite procesarea mai multor cereri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав