X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4134

Despre ce a discutat Maia Sandu cu Donald Tusk

4 sep. 21:46   Politică
3 ore in urma 918 2

Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu premierul polonez Donald Tusk, aflat în vizită la Chișinău.

Șefa statului a menționat că Polonia este unul dintre principalii parteneri economici ai Republicii Moldova și una dintre cele mai importante destinații pentru produsele moldovenești, inclusiv vinurile noastre, anunță Noi.md

„Am discutat despre consolidarea legăturilor economice pentru a stimula economia, a sprijini producătorii și a crea noi locuri de muncă”, a specificat Președinta Maia Sandu.

Șefa statului a precizat, totodată, că Polonia, membră a Uniunii Europene de 20 de ani, ne oferă un exemplu clar despre cum integrarea europeană poate transforma o țară.

În această perioadă, salariul mediu s-a triplat, iar speranța de viață a crescut cu câțiva ani. „Noi, în Republica Moldova, ne dorim același parcurs – să aducem beneficii tangibile cetățenilor noștri prin integrarea în Uniunea Europeană. Această vizită subliniază angajamentul nostru comun de a construi o Moldovă modernă, europeană, prosperă și conectată cu partenerii noștri din Europa”, a mai subliniat Președinta Maia Sandu.

2
1
1
0
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав