X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

De ce Harunjen nu a demisionat o lună întreagă?

16 iul. 2019,, 11:30   Politică
5714 0

Eduard Harunjen nu a demisionat din funcția de procuror general al Republicii Moldova timp de o lună, deoarece în această perioadă în procuratură au fost curățate anumite "cozi".

Această opinie a fost exprimată de deputatul parlamentului din Partidul Socialiștilor, Vasile Bolea, în cadrul emisiunii "Întrebarea principală" cu Iulia Fedorova pe canalul NTV-Moldova, transmite Noi.md.

"Se pare că femeile din procuratură au avut mai mult curaj. Adriana Bețișor a demisionat din funcția de șef interimar al Procuraturii Anticorupție, iar tovarășul Harunjen aștepta, se gîndea și nu a părăsit funcția o lună întreagă. Nu este clar de ce nu a plecat. Poate că a avut nevoie de timp pentru ca să curețe anumite "cozi" în procuratură și, de aceea, a tras atît de mult de timp și nu a plecat. Există semnale că el s-a debarasat de o serie de dosare. Oamenii care sînt în cunoștință de cauză spun că acele dosare din Procuratura Anticorupție care sînt deschise împotriva unor oameni de afaceri, a altor persoane, primari sînt acum transferate la comisariate și procuraturi raionale, cu rugăminți mari de a le închide pe loc, pentru ca la ei, la Procurtaura Generală și Anticorupție, totul să fie curat și frumos, astfel încît nimeni să nu-și dea seama de nimic. Poate de aceea Harunjen "a tras de timp" pentru a curăța aceste "cozi", a spus Vasile Bolea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?