X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Daniel Vodă: "Aceste clipuri video sînt false"

14 iun. 09:44   Politică
2079 1

Purtătorul de cuvînt al Guvernului, Daniel Vodă, a venit cu un mesaj către cetățeni, notează Noi.md.

Daniel Vodă spune că cetățenii au fost atenționați încă o dată despre clipurile video false care circulă online și utilizează, în unele cazuri, inclusiv identitatea vizuală a Guvernului sau a altor instituții publice.

„Deja în spațiul digital ne-am obișnuit să recunoaștem falsurile care sînt create intenționat cu scopul de a manipula sau de a dezinforma opinia publică. Pe site-urile de filme piratate a mai apărut un alt video sponsorizat, care promovează narațiuni și fapte inventate și vorbește despre fenomenele sociale din țara noastră.

Acest spot evident este unul mincinos, iar astfel de clipuri sînt parte a unei campanii de dezinformare care țintește Republica Moldova și oamenii țării noastre.

Și fiți siguri că autoritățile difuzează informația de interes public doar pe platformele lor oficiale. În momentul în care creăm un spot sau facem o campanie, realizăm alte acțiuni care vizează informarea publicului general, le facem de fiecare dată transparent și pe platformele noastre", a menționat Vodă.

5
4
0
1
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?