X 
Cutremure stiri: 508

Cum s-au odihnit deputații în această vară

29 aug. 2022,, 08:15   Politică
2851 0

După o pauză de o lună, aleșii poporului s-au întrunit la Parlament într-o ședință extraordinară a Parlamentului pentru a vota modificări la Legea Bugetului de Stat. În timp ce unii deputați spun că au reușit să meargă în vacanță peste hotare, președintele Parlamentului Igor Grosu spune că s-a ținut de cuvînt și a stat acasă.

Unii aleși ai poporului spun însă că au reușit să se odihnească, totuși, doar că puțin.

Ședința de săptămîna trecută s-a desfășurat în lipsa opoziției. Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au anunțat că o boicotează fiind nemulțumiți de modificările propuse de Guvern la Legea Bugetului de Stat. Aceștia au declarat că vor veni cu propriile măsuri anti-criză. Ba mai mult, la următoarea sesiune parlamentară, vor înainta o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Gavrilița.

Au lipsit și deputații Partidului Șor care au protestat în fața Delegației UE la Chișinău. Aceștia s-au plîns că au aflat cu o zi înainte despre modificările la buget propuse de majoritatea PAS. Președintele Parlamentului a tratat cu ironie lipsa opoziției în plenul legislativului.

Deputații urmează să revină la muncă, în curînd. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie și nu poate depăși sfîrșitul lunii decembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав