X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4069

Cum comentează Popșoi informațiile privind intenția autorităților de a introduce vize cetățenilor ruși

2 iul. 11:08   Politică
3142 0

Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, infirmă informațiile apărute în spațiul public din Republica Moldova, precum că autoritățile de la Chișinău vor impune vize cetățenilor ruși înaintea alegerilor prezidențiale și referendumului.

„Este un fals”, a declarat Mihai Popșoi în platoul emisiunii „La 360 de grade ” de la postul public Radio Moldova, transmite moldpres.

Ministrul a precizat că circulația liberă între Republica Moldova și Federația Rusă este reglementată de un acord și nu se prefigurează nicio intenție de modificare a acestui document.

„Firește, este un fals. Noi avem un acord bilateral cu Federația Rusă de scutire de vize. Cetățenii noștri pot merge acolo, cetățenii ruși pot veni în Republica Moldova fără vize. Nu se prefigurează nicio schimbare în cadrul acestui acord, acestor posibilități de a călători fără vize. Cetățenii moldoveni vor beneficia de acest drept în continuare. Republica Moldova nu planifică în niciun fel să atenteze la dreptul cetățenilor de a circula liber nu doar în Federația Rusă, dar și în alte state din spațiul post-sovietic”, a explicat Mihai Popșoi.

11
3
1
0
15

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?