X 
Cutremure stiri: 504

Comitetul pentru Situații Excepționale în sistemul de pensii și-a manifestat sprijinul pentru Natalia Morari. A fost semnat un Memorandum ©

9 oct. 10:30   Politică
2 ore in urma 2092 0

Comitetul pentru Situații Excepționale în sistemul de pensii al Republicii Moldova a semnat un memorandum cu Natalia Morari, candidată la funcția de președinte. Prin acest acord, Morari se angajează să implementeze măsurile prevăzute în programul său electoral, care vizează în special pensionarii și persoanele cu dizabilități.

„Am avut onoarea să particip astăzi la întâlnirea cu reprezentanții Comitetului pentru Situații Excepționale în sistemul de pensii al Republicii Moldova, în frunte cu domnul Dumitru Pulbere, unde am semnat în comun un memorandum de susținere a programului meu electoral, în special inițiativele ce vizează pensionarii și persoanele cu nevoi speciale”, a scris Natalia Morari pe o rețea socială.

De asemenea, Natalia Morari a anunțat că, după o analiză riguroasă a programelor electorale ale candidaților, în urma dezbaterilor și a unui proces intern de votare, Comitetul a decis să o susțină în candidatura sa și propunerile pe care le prezintă pentru alegerile prezidențiale.

„Sunt profund recunoscătoare pentru încrederea acordată și pentru colaborarea noastră continuă. Fiecare întâlnire îmi confirmă convingerea că schimbările reale pot fi realizate doar împreună, aici și acum”, a subliniat candidata la funcția de președinte.

La rândul său, Dumitru Pulbere i-a urat succes Nataliei Morari în acest scrutin prezidențial și și-a exprimat speranța că acest memorandum va facilita o colaborare eficientă.

Conform programului său electoral, Natalia Morari își propune să indexeze pensiile cu 15% pentru anul 2022, finanțată printr-un impozit pe profiturile extraordinare ale băncilor din 2022-2023, și de a interzice majorarea salariilor oficialilor înainte de creșterea pensiilor. De asemenea, ea propune tichete de masă de 1500 de lei pentru produse alimentare autohtone, crearea rafturilor sociale în magazine, oportunități de angajare în câmpul muncii pentru pensionari și persoanele cu dizabilități, precum și cursuri gratuite de formare.

*Publicitate electorala / Natalia Morari, candidat independent, la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Achitat conform contractului nr.1.03 din 02.10.2024, Mld Media SRL IDNO: 1003600012997

6
0
0
0
3

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав