Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cine ar putea fi candidatul la alegerile prezidențiale din partea Blocului politic format din patru partide

5 mar. 08:32   Politică
2997 1

Membrii Blocului politic format din patru partide - Platforma DA, CUB, LOC și Partidul Schimbării discuta despre un potențial candidat la alegerile prezidențiale din acest an, însă încă nu a fost luată o decizie finală.

Alexandr Slusari, dar și Igor Munteanu se găsesc pe lista, potrivit lui Dinu Plingau și Igor Munteanu, care au declarat în cadrul emisiunii În Profunzime că la moment se poartă discuții cu mai multe persoane.

„Noi am avut discuțîi cu mai mulți potentali candidați, sînt discuții firești pentru că anul asta ne așteaptă un scrutin electoral, dar sînt mai mulți oameni care pot onorabil să reprezinte această cursa electorală a Blocului și să reprezinte un segment de electorat. La momentul de față sîntem în discuții, dar va asigur că toți oamenii care ii discutăm în cadrul echipelor, mai mult la nivelul Chișinăului, dar vom merge să ne consultăm și cu oamenii din raioanele și satele din țară. O să discutăm cine e cea mai potrivită persoană. După mine toate numele care se discuta sînt merituoase”, a spus Dinu Plîngău.

Politicianul a spus că un potențial candidat din acea listă scurtă este și fostul președinte al Asociației Forța Fermierilor, Alexandr Slusari.

Totodată, liderul CUB, Igor Munteanu, a precizat că nu este momentul de a da nume.


„Cred că în acest moment nu contează numele care se discuta, cît contează foarte mult și procesul care l-am inițiat”, a spus Munteanu

Fiind întrebat dacă și numele lui se regăsește în acea listă liderul CUB a răspuns:

„Sigur. Dacă va uitați pe unele sondaje este și numele meu.”

Reamintim că alegerile prezidențiale vor avea loc în această toamnă.

5
2
1
4
16

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?