X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4131

Cînd își va prezenta Alexandr Stoianoglo programul electoral

2 sep. 17:15   Politică
3 ore in urma 1087 1

Fostul procuror general Alexandr Stoianoglo, care a devenit primul candidat înregistrat oficial pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova la viitoarele alegeri din 20 octombrie, a declarat că își va prezenta programul electoral cetățenilor în termenele stabilite de lege și că își va construi campania electorală pe respectarea tuturor cerințelor legale, pe menținerea unui dialog deschis și respectuos cu toți contracandidații.

Alexandr Stoianoglo a menționat că, Comisia Electorală Centrală (CEC) a hotărît astăzi înregistrarea sa oficială în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova și a aprobat simbolul electoral care va fi imprimat în buletinul de vot.

”Decizia survine ca urmare a confirmării de către CEC a legalității listelor de subscripție cu semnăturile colectate în sprijinul candidaturii mele și verificării altor aspecte relevante procesului de înregistrare. Acest fapt reconfirmă susținerea autentică pe care am primit-o din partea cetățenilor.
În termenul prevăzut de lege, îmi voi prezenta programul politic pe care îl voi propune cetățenilor Republicii Moldova. sînt convins că acest program îi va determina să înţeleagă că un vot înțelept este acel vot, care este acordat unui candidat care știe despre ce vorbește și care are experiență, competenţă și profesionalism”, a scris Alexandr Stoianoglo.

El a menționat că își va construi campania pe respectarea tuturor rigorilor legale, pe menținerea unui dialog deschis și respectuos cu toți contracandidații, precum și pe o comunicare sinceră, pentru a ajunge la fiecare alegător, oriunde s-ar afla.

”Să facem împreună dreptate pentru toți!”, a declarat Alexandr Stoianoglo


După cum s-a anunțat anterior, Alexandr Stoianoglo a devenit primul candidat înregistrat oficial pentru alegerile prezidențiale din Republica Moldova.

Astăzi, candidatura sa, înaintată de Partidul Socialiștilor, a fost aprobată de Comisia Electorală Centrală (CEC).

CEC a aprobat și simbolul electoral al candidatului, care va fi similar cu cel al Partidului Socialiștilor din Moldova.

Odată cu această decizie, Stoianoglo intră oficial în cursa prezidențială.

Amintim că pe 8 iulie, PSRM și-a anunțat oficial susținerea pentru candidatura lui Alexandr Stoianoglo la funcția de șef al statului.

10
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав