X 
Arşiţa stiri: 227
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4137

Chicu de Ziua Independenței: ”La mulți ani, Republica Moldova!”

27 aug. 12:00   Politică
2 ore in urma 955 0

În ziua cînd Republica Moldova împlinește 33 de ani de la proclamarea Independenții, persoanele publice, dar și politicienii vin cu mesaje de felicitare.

Nu este o excepție de la regulă nici fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Chicu.

Aflat în plină campanie electorală pentru prezidențiale, fostul premier a urat atît din partea lui, cît și din parte partidului care îl conduce, un sincer ”L mulți ani” Republicii Moldova.

”În această zi deosebită, 27 August, când sărbătorim Ziua Independenței Republicii Moldova, Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei Vă transmite cele mai sincere felicitări și urări de bine.

Astăzi, celebrăm curajul și determinarea poporului nostru de a-și urma destinul ca națiune suverană. De-a lungul anilor, Moldova a parcurs un drum plin de provocări, dar și de realizări. Este datoria noastră, a tuturor, să continuăm această cale, construind un stat puternic, democratic și prosper, în care fiecare cetățean să se bucure de libertate, dreptate și bunăstare.


PDCM este hotărât să contribuie activ la dezvoltarea și consolidarea Moldovei, punând pe primul loc interesele fiecărui cetățean. Vă asigurăm că prin unitate și muncă asiduă, vom reuși să realizăm toate obiectivele noastre naționale.

În această zi sfântă pentru Republica Moldova, să ne aducem aminte de eroii neamului nostru și de toți cei care au luptat pentru libertatea și independența acestei țări. Să ne unim forțele pentru a construi o Moldovă mai puternică, mai unită și mai prosperă!

La mulți ani, Republica Moldova!”, a scris Chicu pe o rețea socială.

11
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав