X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4127

CEC respinge grupul de inițiativă al PSDE pentru Valeriu Pleșca

24 aug. 15:57   Politică
10 ore in urma 2061 0

Comisia Centrală Electorală a respins cererea privind înregistrarea grupului de inițiativă al Partidul Social Democrat European pentru susținerea lui Valeriu Pleșca la funcția de președinte al Republicii Moldova.

Motivul ar fi legat de legalitatea ședinței Consiliului Politic Național al PSDE, în special privind cvorumul necesar pentru adoptarea unei decizii valabile. Există și probleme cu lista prezentată la CEC. În plus, Valeriu Pleșca ocupă funcția de președinte al unui alt partid, conform informațiilor furnizate de Agenția Servicii Publice, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info

Pleșca a declarat că decizia CEC este nejustificată și că au fost căutate motive pentru respingerea cererii.

„Vă spunem în premieră, că noi suntem într-un proces de cooptare a altor partide mai mici sub egida unui partid cu experiență. Care este încălcarea? Eu nu mă ascund. Am aproape 50 de ani de experiență profesională. Cazurile sunt ieșite din comun”, a declarat Valeriu Pleșca.

6
1
0
2
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав