Criza energetică stiri: 1718
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Ce a discutat vicepremierul pentru Reintegrare al Republicii Moldova cu ambasadorul Azerbaidjanului

27 ian. 14:00   Politică
2848 0

Viceprim-ministrul pentru reintegrare, Oleg Serebrian, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, Gudsi Osmanov.

După cum a anunțat Biroul pentru reintegrare al Republicii Moldova, în cadrul întrevederii a avut loc un schimb de opinii cu privire la situația regională din zona Mării Negre în lumina evoluțiilor recente, vulnerabilităților de securitate, dar și a consecințelor devastatoare ale agresiunii ruse din Ucraina.

Vicepremierul Oleg Serebrian a subliniat faptul, că formatul de negocieri „5+2” va rămîne înghețat pe durata ostilităților militare din țara vecină.

Totodată, oficialul a trecut în revistă ultimele evoluții din relația Chișinăului cu Tiraspolul, stadiul actual al interacțiunii pe platformele funcționale de negociere, perspectivele de avansare a dialogului pe subiecte tehnice și umanitare.

0
0
0
0
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?