X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4136

Ce a declarat Dodon despre seria de vizite ale oficialilor UE în Moldova

5 sep. 14:00   Politică
2 ore in urma 1249 0

Președintele Partidului Socialiștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, consideră că vizitele președinților și premierilor UE, chiar dacă vor veni toți odată în Moldova, nu o vor ajuta pe șefa statului, Maia Sandu, să cîștige viitoarele alegeri.

El a menționat că orice vizită a oficialilor străini în Republica Moldova reprezintă un plus pentru imaginea țării noastre.

”Dar există un mare „dar”. Cînd aceste vizite au loc în perioada electorală, este evident că scopul lor este de a o sprijini pe Maia Sandu. Cei care se asociază astăzi cu Maia Sandu, vin în Moldova pentru a se fotografia cu ea: vă asumați faptul, că va fi afectată imaginea voastră după ce ea va pierde la alegerile viitoare?”, s-a întrebat Igor Dodon.

El a menționat că, fiecare astfel de vizită ne costă milioane de lei.

Oaspeții sînt plimbați pe la vinării. De ce avem nevoie de asemenea cheltuieli acum? Un festin în mijlocul unei crize. Timp de 4 ani, Maia Sandu s-a ocupat mai mult de interesele străinilor, iar acum aceștia vin să o ajute. Nu o vor ajuta, chiar dacă vor veni toți președinții și premierii țărilor din UE odată și vor împărți ziare împreună cu ea și Dorin Recean”, a declarat fostul președinte al Republicii Moldova.

33
0
1
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав