X 
Arşiţa stiri: 225
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4135

Campania pentru Sandu, separată de orele de muncă! Recean a scris cerere, iar Grosu se află în concediu

22 aug. 14:25   Politică
7 ore in urma 1866 0

Funcționarii publici care au participat la evenimentul dedicat lansării grupului de inițiativă pentru susținerea Maiei Sandu la prezidențiale au depus cereri, pentru a-și lua ore libere.

Printre angajații statului observați la eveniment s-au numărat inclusiv premierul Dorin Recean și speakerul Igor Grosu, transmite realitatea.

Consiliera președintelui Parlamentului, Aurica Jardan, a comunicat pentru Realitatea că oficialul se află actualmente în concediu. Cu referire la prim-ministru, purtătorul de cuvînt al Guvernului, Daniel Vodă, a menționat că Dorin Recean a depus o cerere corespunzătoare, pentru a putea lipsi de la serviciu.

Maia Sandu rămîne președintă pînă la expirarea mandatului, însă atunci cînd anumite evenimente electorale vor coincide cu programul său de lucru, șefa statului, la fel, va depune cerere, pentru a putea lipsi de la muncă.

Precizăm că joi, 22 august, Maia Sandu a intrat în cursa electorală, fiind susținută de PAS. După înregistrare, grupul de inițiativă condus de juristul Eduard Digore va colecta semnături pentru susținerea sa în calitate de candidată la alegerile prezidențiale de pe 20 octombrie 2024.


4
0
0
1
26

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав