X 
Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Andrei Năstase, în vizită în SUA. Cu cine s-a întîlnit

17 iul. 20:53   Politică
3 ore in urma 409 0

Fostul Ministru al Afacerilor Interne, Andrei Năstase se află în Statele Unite ale Americii unde participă la Convenția Republicană.

"Am avut o primă zi de activitate foarte bună la Convenția Republicană, unde am discutat despre provocările și oportunitățile din Moldova cu cîțiva guvernatori, politicieni, precum și cu investitori în afaceri.

Am discutat despre posibilitățile de colaborare economică, socială și culturală între orașele din Republica Moldova și SUA", a declarat Năstase.

Totodată acesta a menționat că s-a întîlnit cu mai mulți investitori din SUA

"M-am întîlnit cu mai mulți oameni de afaceri și investitori din SUA și am discutat despre oportunitățile de a investi în Moldova. Cu un mediu politic și de reglementare adecvat, Moldova are potențialul de a deveni o țară atractivă pentru investitorii privați, ceea ce ar contribui la îmbunătățirea economiei noastre și la crearea mai multor locuri de muncă bine plătite.


Fostul președinte Trump și-a făcut apariția astăzi și m-am bucurat să-l văd în formă și spirit bun în urma atacului oribil asupra sa cu doar cîteva zile în urmă", a mai spus Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав