X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Alexandru Stahurschi: "Doar o țară poate influența cursul războiului"

12 oct. 2022,, 16:30   Politică
4116 0

Doar o țară poate influența 100% cursul războiului din Ucraina - Statele Unite ale Americii.

Această opinie a fost exprimată de jurnalistul, expertul Centrului pentru Studii Strategice și Reforme, Alexandru Stahurschi, în emisia postului de televiziune TV8, transmite Noi.md.

"Înțelegem foarte bine cine poate influența cursul războiului. În opinia mea, o singură țară poate influența 100%. Și aceasta nu este China sau Turcia, care pot influența indirect cursul războiului din Ucraina, dar nu direct. Și numai Statele Unite ale Americii pot influența direct. Dacă această țară nu influențează în acest moment, înseamnă că-i convine această situație", a spus Alexandru Stahurschi.

În opinia sa, Ucraina a devenit ostatică acestei situații și, pentru a continua războiul, ea este datată cu rachete și alte echipamente militare din Occident.

"Este groaznic faptul că în secolul 21 am ajuns la punctul în care se cheltuiesc sume uriașe de bani pentru război, distrugere și nu pentru a ajuta umanitatea să se dezvolte, să lupte mai eficient împotriva bolilor și să ridice nivelul de educație", a subliniat Alexandru Stahurschi.

15
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав