X 
Arşiţa stiri: 225
Jocurile Olimpice stiri: 300
Transnistria stiri: 1464

Alexandr Stoianoglo, oficial, candidat independent la prezidențiale

21 aug. 13:05   Politică
2 ore in urma 1598 0

Fostul procuror general Alexandr Stoianoglo a fost desemnat, oficial, candidat la șefia statului.

Astăzi, Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) a creat grupul de inițiativă pentru susținerea candidaturii acestuia, decizie luată unanim de membrii formațiunii. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă organizată de PSRM.

”Rolul meu de președinte va fi să le reîntorc dreptatea cetățenilor, să-i fac să simtă că trebuiesc acestei țări, că sînt auziți și ajutați. Voi face tot posibil să asigur dreptatea pentru toată lumea și democrația adevărată”, a declarat Alexandr Stoianoglo în cadrul conferinței de presă.

La rîndul său, liderul formațiunii, Igor Dodon, a menționat că Stoianoglo este candidat independent în alegeri, dar va fi susținut de PSRM.

”Astăzi se lansează în alegeri o persoană care merită să ocupe funcția de președinte al Republicii Moldova. Domnul Alexandru Stoianoglo este de un profesionist ireproșabil. A demonstrat curaj și caracter în gestionarea celor mai serioase dosare la Procuratura Generală. Dumnealui a înfruntat regimul abuziv al Maiei Sandu și o va face în continuare cu determinare!


Este un statalist, un familist, un om care respectă valorile noastre creștine și, foarte important, nu are apartenență politică. Deci va fi nepărtinitor în conducerea politică a statului.

Da, domnul Stoianoglo va participa în alegeri cu suportul Partidului Socialiștilor. Dar platforma de partid nu înseamnă asociere de partid. E vorba aici de un mod de a facilita înregistrarea dumnealui în scrutin, astfel încît campania sa electorală să fie cît mai bine gestionată organizațional. În rest, Alexandru Stoianoglo este acel candidat, care cel mai bine se înscrie în termenul de candidat de compromis larg, candidat al poporului, candidat al tuturor forțelor de opoziție.

Vreau să fie clar: votul pentru Stoianoglo nu este neapărat un vot pentru socialiști. Dar votul adepților socialiștilor va fi un vot direct pentru Stoianoglo.

Cred că mesajul principal al domnului Stoianoglo - de a face Dreptate pentru toți cetățenii - este mesajul de care cel mai mult are nevoie astăzi Republica Moldova”, a declarat Dodon.

20
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав