X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1455

Alexandr Stoianoglo, despre unele mass-media: "Înțeleg că este o tactică de manipulare a maselor"

19 iul. 15:52   Politică
2 ore in urma 2064 1

Alexandr Stoianoglo a venit cu un mesaj în rețelele sociale, în care spune despre ceea ce a observat în presă după ce a făcut anunțul că va candida la prezidențiale, notează Noi.md.

"Imediat ce am anunțat intenția de a candida la funcția de Președinte al Republicii Moldova, am observat o tendință curioasă în presă, valabilă doar pentru mine. În toate subiectele difuzate care mă vizează, sînt prezentat fie escortat de mascați, fie bruscat de ofițeri sau „scos cu forța” din sediul Procuraturii Generale.

Înțeleg că este o tactică de manipulare a maselor, menită să creeze percepția că aș fi în conflict cu legea și să mă decredibilizeze în fața publicului. Exact așa proceda presa lui Plahotniuc cu contracandidații săi.

Îmi pare rău pentru redacțiile care nu au învățat lecțiile statului capturat și se lasă atrase în astfel de mașinații de distrugere a imaginii persoanelor incomode. Înțeleg că aveți directiva de a mă „executa” mediatic.

Acest fapt îmi confirmă că nu am greșit cînd am decis să intru în cursa prezidențială, fiind un contracandidat nedorit al exponentului puterii pe care îl protejați. Dacă asta este tot ce puteți oferi, continuați {...}", se arată în mesajul lui Stoianoglo.

Amintim că în data de 8 iulie PSRM a anunțat oficial că va susține candidatura lui Alexandru Stoianoglo la funcția de șef al statului.

Fostul procuror general al Republicii Moldova a declarat că nu este un candidat politic dar își propune să vorbească cu toate formațiunile politice din țara noastră care își doresc cu adevărat o schimbare.

”Eu nu sînt un politician și în spatele meu nu stă nici o formațiune politică, dar eu pot și sînt deschis să vorbesc cu orice putere politică din țara noastră”.


29
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав