X 
Arşiţa stiri: 228
Jocurile Olimpice stiri: 294
Transnistria stiri: 1421

Alexandr Stoianoglo anunță oficial că intră în campanie electorală și spune că vor urma surprize

20 aug. 12:05   Politică
12 ore in urma 5504 0

Alexandr Stoianoglo anunță oficial că de mîine intră în campania electorală pentru funcția de președinte al Republicii Moldova și spune că opoziția se consolidează tot mai tare.

”În ultima lună am realizat mai multe întîlniri cu parteneri politici. Societatea așteaptă anunțul despre candidatul comun, dar pot să spun că consolidarea opoziției abia începe. Anunț oficial că mîine intru oficial în cursa electorală pentru postul de președinte al Republicii Moldova”, a declarat Stoianoglo în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a anunțat că mîine, împreună cu echipa sa va merge la Comisia Electorală Centrală pentru a depune actele necesare pentru înregistrarea sa în calitate de candidat la alegerile prezidențiale care vor avea loc pe 20 octombrie 2024.

”Toți liderii guvernării au simțit nevoia de a se implica în campania de denigrare a persoanei mele. Această lună a fost și o perioadă de victorie, am cîștigat adevărați camarazi gata să se implice în lupta pentru dreptate, am descoperit că sîntem foarte mulți toți cei care credem într-un viitor modern al Republicii Moldova. Am înțeles că oamenii sînt sătui de această opoziție artificială. Poporul cere dreptate, marea majoritate a cetățenilor visează la un viitor prosper”, a spus Stoianoglo.

Totodată, fostul procuror șef al Republicii Moldova, a declarat că nu are nici o legătură cu Federația Rusă.


”Eu nu am fost în Federația Rusă de mai bine de 10 ani și nu am nici o legătură cu nimeni de acolo. Tot ce fac, o fac pentru statul Republica Moldova”; a spus Stoianoglo.

Reamintim, că acum o lună, fostul procuror șef al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, și-a anunțat oficial intenția de a candida la alegerile prezidențiale acum o lună.

52
1
0
1
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав