X 
Arşiţa stiri: 229
Jocurile Olimpice stiri: 296
Transnistria stiri: 1421

Alexandr Stoianoglo a depus actele la CEC

21 aug. 14:48   Politică
2 ore in urma 1195 0

Alexandr Stoianoglo anunță că a depus actele la Comisia Electorală Centrală și a intrat oficial, astfel, în cursa electorală pentru fotoliul de președinte al Republicii Moldova.

”Alături de președintele și secretarul Grupului de inițiativă, domnii Victor Țvircun și Vasile Gafton, am depus astăzi actele la Comisia Electorală Centrală și am intrat oficial în cursa pentru alegerile prezidențiale din Republica Moldova.

Urmează o campanie dificilă, dar esențială pentru viitorul țării. Voi continua să apăr valorile fundamentale ale statului de drept și să promovez dreptatea pentru toți. Vă chem să fiți alături de mine în acest demers important pentru viitorul nostru comun”, a scris Stoianoglo într-o postare.

Reamintim că astăzi, 21 august 2024, începe perioada de desemnare și înregistrare candidaților la funcția de Președinte a Republicii Moldova, dar și de solicitare a înregistrării în calitate de participant la referendumul republican constituțional din 20 octombrie 2024.

8
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав