X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

A fost identificată vila de lux din Israel deținută de Ilan Șor

12 sep. 2022,, 16:18   Politică
3584 0

Portalul „CU SENS” au identificat vila de lux din Israel în care deputatul Ilan Șor a trăit în ultimii trei ani.

În ultimele luni, echipa „CU SENS” a analizat sute de fotografii și filmulețe postate pe rețelele de socializare de familia deputatului penal Ilan Șor, tot el – liderul Partidului „Șor”.

Majoritatea imaginilor sînt făcute astfel încît să nu trădeze locul aflării, ținut în mare taină, de altfel. Totuși, jurnaliștii au surprins cîteva detalii care, puse cap la cap, au ajutat la identificarea vilei de lux din Israel în care politicianul și-a găsit refugiul în ultimii trei ani.

În luna iunie 2022, Ziarul de Gardă a scris că s-au împlinit trei ani de cînd fostul lider al Partidului Democrat din Moldova (PDM) Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor, deputatul Partidului Politic „Șor”, ambii cercetați în dosarul „frauda bancară”, au părăsit R. Moldova.

În această perioadă, fostul lider democrat a evitat să se expună în spațiul public, în timp ce deputatul Ilan Șor, rămas fără imunitate parlamentară pentru a doua oară în luna mai curent, a apărut în numeroase video-uri, postate pe pagina sa de Facebook, în care a lansat mai multe atacuri la adresa partidului de guvernămînt și a președintei R. Moldova, Maia Sandu. Deși este deputat, Șor nu a participat la nicio ședință convocată de Parlament.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?