X 
Arşiţa stiri: 225
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4134

Un pui de lebădă a fost salvat în raionul Orhei

21 aug. 13:45   Societate
10 ore in urma 2158 0

La 19.08.2024 în baza unui apel telefonic privind prezența unei Lebede în preajma traseului G68, în apropierea satului Piatra, raionul Orhei, a fost convocată o comisie operativă.

La fața locului s-au deplasat o echipă din cadrul Direcției pentru Situații de Urgență, reprezentanții Inspecției pentru Protecția Mediului Orhei și Direcției Teritoriale pentru Siguranța Alimentelor Orhei. Comisia a constatat prezența unui pui de lebădă fără careva traumatisme, dar într-o stare de șoc și deshidratare. În regim de urgență pasărea a fost prinsă și eliberată la un bazin acvatic situat la cca 500 m distanță, unde pasărea a fost eliberată.

Inspectoratul pentru Protecția Mediului își exprimă recunoștința față de cetățeanul care a alertat inspectorii de mediu și îndeamnă toți locuitorii să urmeze acest exemplu, contribuind activ la protejarea și conservarea faunei.


4
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав