X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4155

„Mulțumesc pentru sprijinul tău, Joe": Biden a purtat o șapcă pe care scria ”Trump 2024

12 sep. 16:13   Societate
5 ore in urma 1664 0

Președintele american Joe Biden a fost ironizat de republicani după ce a fost fotografiat, miercuri, 11 septembrie, în timp ce purta o șapcă roșie pe care era scris mesajul „Trump 2024”.

Adică exact cea folosită de campania electorală a lui Donald Trump. Biden a purtat acea șapcă în timpul unei vizite la o unitate de pompieri din Shanksville, oraşul din Pennsylvania unde zborul United 93 s-a prăbuşit pe 11 septembrie 2001.

O fotografie publicată pe rețelele sociale îl arată pe Joe Biden zâmbind larg în timp ce purta șapca cu mesajul pro-Trump peste o șapcă pe care o avea deja pe cap.

„ULTIMA ORĂ: Kamala s-a descurcat atât de prost în dezbaterea de aseară, încât Joe Biden tocmai a pus o șapcă Trump,” a postat echipa de reacție rapidă a campaniei Trump pe X, transmite Noi.md cu referire la digi24.ro

„Mulțumim pentru sprijin, Joe!” a adăugat echipa de campanie într-o altă postare. „Ce se întâmplă?”, a postat consilierul senior al campaniei Trump, Chris LaCivita, împreună cu fotografia.


Gestul a fost descris de Casa Albă ca fiind menit să arate unitatea cu ocazia aniversării atacurilor din 11 septembrie, potrivit The Hill.

„La Stația de Pompieri Shanksville a vorbit despre unitatea bipartizană a țării după 11 septembrie și a spus că trebuie să revenim la acest spirit,” a postat pe platforma X adjunctul principal al secretarului de presă al Casei Albe, Andrew Bates.

„Prieteneşte, i-a dat o şapcă unui susţinător al lui Trump care i-a spus apoi că, în acelaşi spirit, preşedintele ar trebui să poarte şapca lui Trump. Şi a purtat-o pentru scurt timp”, a încercat să justifice purtătorul de cuvânt. Biden și-a pus șapca în timpul unei întâlniri cu membri ai comunității, care nu a fost deschisă presei. O fotografie și un scurt videoclip al momentului au devenit rapid virale printre republicani. Unii le-au folosit pentru a ataca sănătate mintală a lui Biden și sprijinul său pentru vicepreședinta Harris.

0
1
1
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав