X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4163

Incendiu puternic la Bălți

12 sep. 10:30   Societate
4 ore in urma 1467 0

În noaptea de 12 septembrie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit conform nivelului sporit de intervenție, după ce un depozit de pe strada Mihail Sadoveanu nr.25 din municipiul Bălți a luat foc.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 01:25. La fața locului au fost îndreptate mai multe echipaje de salvatori. Ajunși la destinație pompierii au stabilit că o suprafață de aproximativ 900 metri pătrați este cuprinsă de flăcări. Angajații IGSU au desfășurat mai multe sectoare de intervenție pentru a localiza și lichida incendiul.

În total pentru stingerea focului au intervenit 64 de salvatori și pompieri cu 14 unități de tehnică. În urma arderii au fost afectate utilaje metalice și bunuri materiale din interiorul depozitului. Datorită intervenției eficiente ale echipelor IGSU au fost salvate de ardere încăperi și depozite cu mobilier pe o suprafață de aproximativ 2000 metri pătrați.

Încăperile salvate se aflau în nemijlocită apropiere de suprafețele afectate de foc. Incendiul a fost localizat la ora 06:11. La moment, la fața locului continuă lucrările de spălare și demontare a construcțiilor afectate.

În urma arderii nu au fost raportate victime. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite. În ultimele 24 de ora angajații IGSU au intervenit în 33 situații de urgență.

2
0
0
4
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав