X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4127

La ce etapă se află reabilitarea podului peste rîul Bîc

22 aug. 14:45   Societate
11 ore in urma 2480 0

Administrația de Stat a Drumurilor informează că lucrările de reabilitare a podului peste râul Bîc și a pasajului peste calea ferată de pe drumul M1, Etapa II, continuă conform graficului.

În prezent, se efectuează următoarele activități: turnarea stratului de egalizare din mortar de ciment la podețul tip cadru; execuția terasamentului la accesul spre str. Pietrăriei (zona industrială Pruncul); consolidarea albiei râului Bîc; cofrarea și armarea riglei la pasajul peste calea ferată, culeea nr. 2; cofrarea nodului monolit al grinzilor; umplerea rampelor de acces (sfert de con) la pod și pasaj cu pământ drenant, transmite Noi.md.

Reamintim că acest proiect de infrastructură este unul strategic, care va contribui semnificativ la fluidizarea traficului pe drumul M1, reducerea ambuteiajelor în zonă și creșterea siguranței rutiere.


3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав