X 
Cutremure stiri: 503

Constantin Haret: „Aceasta este o pauză sau о acalmie înainte de furtună"

6 oct. 05:00   Societate
8 ore in urma 2620 0

Artistul Poporului din Moldova, actor, Cavaler al Ordinului "Pentru Merit în Cultură și Artă", fost director al Teatrului Dramatic Rus de Stat "Cehov" Constantin Haret a recunoscut că acum are mai mult timp liber pentru familie, pentru sine, pentru autodezvoltare, dar consideră că este vorba despre o pauză sau o acalmie înainte de furtună.

El a povestit despre aceasta, participînd la emisiunea „Азбука вкуса”, relatează Noi.md

Constantin Haret a spus că acum mai are trei spectacole la Teatrul Cehov și a fost invitat la Teatrul "Satiricus", unde joacă în piesa "Unchiul Vanea".

„Acum am mai mult timp liber. Mi-au mai rămas doar trei spectacole la Teatrul Cehov și nu există încă lucrări noi, așa că am mai mult timp pentru mine. La început, mă cam chinuiam cu faptul că aveam prea mult timp liber, pentru că sîmbăta și duminica eram actor și jucam în piese, iar de luni pînă vineri eram directorul teatrului. Cu alte cuvinte, nu plecam aproape niciodată de la teatru Și, bineînțeles, cînd aveam prea mult timp liber, chiar m-am cam speriat, iar apoi am început să dedic mai mult timp pentru mine, pentru familia mea, pentru cîinele meu, pentru autodezvoltare Am înțeles că aceasta este, probabil, un fel de pauză, sau o acalmie înaintea furtunii”, - a spus Artistul Poporului din Moldova, actor, maestru al artelor, fost director al Teatrului Dramatic Rus de Stat „A.P. Cehov”.

El a menționat că totul este destul de ciclic în viața noastră și trebuie să acceptăm totul cu recunoștință, atît lucrurile bune, cît și cele rele. "Deși, în principiu, nu există lucruri bune sau rele. Noi sîntem cei care atribuim culoare faptului că acesta este un eveniment bun sau un eveniment rău. De fapt, este o experiență care ne îmbogățește”, a declarat Constantin Haret


14
1
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав