X 
Arşiţa stiri: 193
Jocurile Olimpice stiri: 157
Transnistria stiri: 1458

Diacov: Preşedintele nu poate să desfiinţeze alianţe de guvernare

21 oct. 2016,, 09:36   Politică
5536 19

Diacov: Preşedintele nu poate să desfiinţeze alianţe de guvernare
Foto : noi.md

Viitorul preşedinte, indiferent din care partid va face parte, va trebui să conlucreze cu alianţa de la guvernare.


Declaraţia a fost făcută de preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune „N 4”, transmite IPN.

„Preşedintele ales va fi pus în situaţia ca să gîndească ce are şi cum are de făcut ca să conlucreze cu alianţa de la guvernare. Preşedintele nu poate să desfiinţeze alianţe de guvernare. Va trebui să găsească limbaj comun. Marian Lupu nu ar avea probleme. Nu va fi în favoarea preşedintelui să declanşeze un război, pe care nu-l va cîştiga niciodată”, a declarat fruntaşul PDM.

Dumitru Diacov a dat asigurări că Partidul Democrat va colabora cu viitorul preşedinte, indiferent cine va fi acesta. „PDM are capacitatea să gestioneze situaţia în aşa fel, ca să conlucreze cu viitorul preşedinte, indiferent din care partid va face parte”.

Preşedintele de onoare al Partidului Democrat a mai declarat că formaţiunea pe care a înfiinţat-o este destul de puternică şi se va afla încă mult timp la guvernare. „S-au obişnuit că dacă nu le place ceva, să schimbe partidele. Nu trebuie de schimbat partidul, trebuie de schimbat liderul, programul, obiectivele. Trebuie de modernizat partidul. Noi aşa procedăm. Noi nu aducem oamenii în partid cu arcanul. Ei singuri vin la noi”, a declarat Diacov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав