X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Năstase: Nici cel de-al doilea sondaj de opinie nu a fost convingător

13 oct. 2016,, 11:12   Politică
6484 15

Foto: noi.md.

Liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase, reiterează că formațiunea sa este dispusă să cedeze în fața candidatului PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, notează NOI.md.


Acesta a precizat că decizia finală în privința candidatului unic la alegeri va fi luată în cadrul ședinței de mîine, 14 octombrie, a Consiliului politic național al partidului.

„În situația în care partenerul nostru de dialog nu consimte asupra ofertei noastre, în interesul țării și al cetățenilor Republicii Moldova, Biroul politic al Platformei Demnitate și Adevăr a decis deja că va participa la scrutinul prezidențial din 30 octombrie 2016 prin sprijinirea în campania electorală a candidatului desemnat de PAS. De ce? Pentru că toată lumea este conștientă de faptul că, dacă vom participa la acest scrutin cu mai mulţi candidați ai forțelor antioligarhice, vom favoriza candidatul regimului criminal să acceadă în turul doi alături de reprezentantul aşa-zisei opoziții geopolitice”, a explicat Năstase într-un interviu pentru dw.com.

Politicianul a adăugat că nici cel de-al doilea sondaj de opinie realizat cu scopul de a determina candidatul comun nu a fost suficient de convingător.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?