Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Centrul „SKODA” al companiei „DAAC-Hermes” și-a redeschis ușile după renovare (VIDEO) ©

29 aug. 2016,, 16:50   Ştiri Auto
9687 0
Автоцентр «SKODA» от «DAAC-Hermes» открыл двери после обновления (ВИДЕО)
Foto: noi.md

SA „DAAC-Hermes” a deschis un centru auto ultramodern, renovat „SKODA”, care se află pe adresa: Chișinău, str. Calea Orheiului, 111/6.


La ceremonia de lansare a salonului auto clienții și partenerii au fost salutați de către președintele SA „DAAC-Hermes”, Vasili Chirtoca, și șeful vînzări „Skoda Auto” în Europa de Est, Pavel Șolț, informează NOI.md.

Noul centru auto „SKODA” a fost renovat în conformitate cu standardele corporative internaționale ale companiei „Skoda Auto”. Centrul auto ocupă o suprafață de 4000 de metri pătrați, dintre care 1500 m2 sînt rezervați zonei de deservire, iar 1100 m2 – salonului auto.

Reprezentanții companiei „DAAC-Hermes” apreciază înalt colaborarea multianuală cu partenerii de la „SKODA” și sînt convinși că lansarea centrului auto renovat a celei mai vechi mărci de automobile din Cehia va permite unui număr mare de clienți să descopere toate avantajele oferite de „SKODA”.



Președintele SA „DAAC-Hermes”, Vasili Chirtoca, a povestit despre soluțiile de infrastructură folosite la modernizarea centrului auto „SKODA”. „Este cel mai modern centru auto «SKODA» din lume. Aici avem tot ce merită clienții noștri. «SKODA» produce automobile la cel mai bun raport «preț – calitate»din lume”, a menționat omul de afaceri.

Șeful vînzări „Skoda Auto” înEuropa de Est, Pavel Șolț, le-a mulțumit colegilor din Moldova pentru cooperarea multianuală. „Pentru mine și colegii mei este o mare onoare să participăm la deschiderea noului salon. În cei 20 de ani colaborarea noastră s-a consolidat și sper că va continua”, a menționat reprezentantul din Cehia.

În afară de centrul auto, în clădirea de pe Calea Orheiului, 111/6 se află și un service tehnic cu peste 20 de posturi, două spălătorii auto și un centru de studii. „Aici s-a făcut o renovare serioasă. Clienții pot fi siguri că automobilul lor va fi verificat de specialiști competenți și vor primi mașina la ora stabilită”, a relatat Vasili Chirtoca.



Președintele SA „DAAC-Hermes” le-a mulțumit clienților pentru că au ales marca „SKODA”, optînd pentru cooperare în continuare, care va permite de dezvoltat businessul în țară și va contribui la crearea locurilor noi de muncă.

Vicepreședintele SA „DAAC-Hermes” Igor Șerbinschi a explicat pentru NOI.md factorii care au dictat noile cerințe ale companiei „SKODA” față de partenerii săi din întreaga lume. „Centrul auto «SKODA» a fost renovat în conformitate cu toate standardele pe care compania le-a introdus cu prilejul împlinirii a 120 de ani. În ultimul timp, «SKODA»a obținut succese importante, volumul vînzărilor companiei depășind un milion de automobile pe an. Standardul creat de companie îi va permite să atingă noi limite – vînzările vor ajunge la 2 milioane de automobile pe an”, a subliniat Șerbinschii.



Președintele „Moldova-Agroindbank”, Serghei Cebotari, a povestit despre parteneriatul multianual al băncii cu SA „DAAC-Hermes”. „De-a lungul anilor cooperarea cu «DAAC-Hermes» s-a consolidat. În prezent, «Moldova-Agroindbank» oferă grupului de companii «DAAC-Hermes» circa 80% din creditele contractate de ei. «DAAC-Hermes» este o companie care într-adevăr activează calitativ, fiind unul dintre cei zece cei mai mari clienți ai băncii. Îi doresc companiei «DAAC-Hermes» și angajaților ei succes și realizarea tuturor planurilor”, a menționat președintele „MAIB”.

Compania „DAAC-Hermes” a mai primit mesaje de felicitare și urări de bine de la directorul general al CIE „Moldexpo”, Arcadie Andronic, ex-guvernatorul BNM Leonid Talmaci, renumitul naist și compozitor Constantin Moscovici, restaurator și moderatorPavel Duganov, consilierii municipali Oleg Onișcenco, Alexandr Odințov și Ilian Cașu.

3203


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?