X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1466
Preşedintele stiri: 4138

Brio Sonores ne va reprezenta țara la „Новая волна” (VIDEO)

20 aug. 2016,, 12:11   Showbiz
4590 0

Brio Sonores ne va reprezenta țara la „Новая волна” (VIDEO)
Foto : zugo.md

După ce s-au făcut cunoscuți în România, talentații băieți de la „Brio Sonores” sunt determinați să cucerească și Rusia.


Astfel, trupa ne va reprezenta țara la unul din cele mai mari concursuri muzicale de acolo – New Wave (Новая волна), informează ZUGO.

Concursul va avea loc în perioada 3 - 9 septembrie la Soci și va întruni artiști care vor reprezenta țări precum Rusia, Italia, Bulgaria, Croația, Estonia și altele, potrivit ea.md.

De asemenea, pentru a spori șansele de cîștig ai reprezentanților Moldovei, îi putem ajuta cu un vot acordat online pe o platformă lansată de partenerii concursului, unde îți poți manifesta simpatia pentru cel care te-a cucerit cel mai mult.

Menționăm că, în 2014, Lidia Isac a reprezentat Republica Moldova la acest concurs. Cele mai bune rezultate la New Wave le-au avut Natalia Gordienco, ocupînd locul I în 2007. În 2003, interpreta Nelly Ciobanu a reușit să obțină locul II la acest concurs.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав