X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Banca Mondială a auzit ce își doresc cetățenii Moldovei

24 dec. 2015,, 14:45   Economie
1412 3

ВБ услышал, чего хотят граждане Молдовы
Foto: 112.ua

Banca Mondială nu va oferi sprijin bugetar Republicii Moldova atît timp cît instituția și colegii din FMI nu vor fi siguri că există un plan sustenabil pentru finanțele publice ale țării. Declarația aparține șefului reprezentanței Băncii Mondiale în Moldova, Alex Kremer, și a fost făcută într-o postare pe blogul său – „Moldova: adio 2015 și salut 2016!”, notează NOI.md.

Potrivit lui Alex Kremer, Banca Mondială continuă să muncească activ cu țara noastră, aprobînd recent cel mai mare proiect din istoria parteneriatului cu Moldova: 80 de milioane de dolari SUA pentru drumurile rurale. Oficialul Băncii Mondiale și-a exprimat speranța că în curînd va fi format un nou guvern, astfel încît să putem vedea noi suprafețe de drumuri deja în primăvară. Alex Kremer a menționat că următoarele proiecte ale Băncii Mondiale pentru Moldova vor avea drept obiectiv computerizarea serviciului fiscal (un calculator nu poate fi mituit) și vor finanța granturi pentru grupuri de fermieri pentru a-i ajuta să exporte produse moderne în Uniunea Europeană.

Șeful reprezentanței Băncii Mondiale a spus că Grupul Băncii Mondiale a auzit ce își doresc cetățenii Moldovei în anul 2016: o economie „curată” și servicii publice de calitate. „Sperăm că anul 2016 va aduce cetățenilor țării ceea ce își doresc și merită”, a subliniat Alex Kremer.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?