Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

În Transnistria vă apărea un sistem automatizat de achitare a călătoriei în transportul public

23 oct. 2015,, 14:45   Societate
2490 0
В Приднестровье появится автоматизированная система оплаты проезда в общественном транспорте
Foto: rtr.md
În Transnistria vă apărea un sistem automatizat de achitare a călătoriei în transportul public, a comunicat la postul Radio 1 viceministrul Dezvoltării Regionale, Transporturilor și Comunicațiilor al autoproclamatei RMN Artur Șilker.

După cum a precizat Artur Șilker în interviul pentru Agenția de Știri „Novosti Pridnestrovia”, acest sistem va fi implementat la întreprinderile de transport aflate în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale, adică este vorba despre transportatorii care lucrează pe rute suburbane, interurbane și internaționale.
Viceministrul a explicat că în mijloacele de transport care au manifestat dorința de a se încadra în acest proiect va fi instalat un scanner care va înregistra numărul de pasageri intrați în salon. Aceasta va permite supravegherea în regim online a distribuirii fluxurilor de transport și-i va priva pe șoferii neonești de posibilitatea de a dosi taxa pentru călătorie încasată de la pasagerii care nu procură bilete la casă, ci achită plata direct în transport. În opinia lui Artur Șilker, implementarea sistemului va face mai transparentă încasarea impozitelor de la transportatori.

Sistemul automatizat se implementează ca alternativă a procedurii existente de achitare a taxei, de asemenea, biletele vor putea fi procurate ca în trecut și la casele de la gările auto.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?