Transnistria stiri: 1448
Preşedintele stiri: 4073

Usatîi, chemat la MAI alături de reprezentanți ai structurilor de forță

14 oct. 2015,, 12:30   Politică
6707 2

Usatîi, chemat la MAI alături de reprezentanți ai structurilor de forță
Foto: independent.md

Renato Usatîi și deputații socialiști Vasile Bolea și Grigore Novac au participat miercuri la o ședință desfășurată la Ministerul de Interne, alături de ministrul Oleg Balan și reprezentanți a Procuraturii Generale și Serviciului de Informații și Securitate.

Subiectul întrevederii a fost asigurarea ordinii publice și securității cetățenilor în timpul desfășurării manifestațiilor preconizate pentru data de 15 octombrie, în preajma Parlamentului.

„În cadrul întrevederii, Oleg Balan a solicitat ca organizatorii protestelor să coopereze cu forțele de ordine în vederea desfășurării acestora în condiții pașnice, precum și în conformitate cu legislația în vigoare. Drept răspuns, ultimii au garantat că vor asigura desfășurarea protestelor într-un mod pașnic și nu vor comite careva ilegalități”, potrivit unui comunicat al MAI.

PPN și PSRM au anunțat că la 15 octombrie vor desfășura o manifestație de protest în preajma Parlamentului, urmând să încercuiască instituția pe timpul desfășurării ședinței în plen.

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, și-a avertizat marții colegii din Parlament că îi va aștepta o zi grea joi.

„Mă sună unii deputați și mă întreabă dacă să-și ia posmagi. Le-am zis să-și ia, pentru că nu vom pleca prea repede din Parlament. Până ce nu vor fi demisii, până ce nu vom vedea cine a furat, o să stăm în Parlament, iar oamenii din față nu o să plece”, a avertizat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?