X 
Arşiţa stiri: 233
Transnistria stiri: 1423
Preşedintele stiri: 4130

Patru tineri cercetători își dau întîlnire pe ringul intelectual

8 oct. 2015,, 12:30   Societate
2675 0

Patru tineri cercetători își dau întîlnire pe ringul intelectual
Foto: asm.md

Astăzi, 8 octombrie, la Bier Platz va avea loc cea de-a III-a ediție a competiției intelectuale „Science SLAM Moldova”, informează NOI.md.

La această competiție își vor da întîlnire patru tineri cercetători. Timp de 10 minute concurenții își vor prezenta în cel mai original mod posibil, inspirat, dar și într-o manieră distractivă, pe înțelesul tuturor, rezultatele cercetărilor proprii.

Participanții la ediția curentă vor demonstra cum viitorul poate fi schimbat prin printarea 3D, de unde își are rădăcinile corupția, care este legătura dintre economie și energie, dar și un dispozitiv genial ce ar salva viața multor oameni căzuți în accidente.

Evenimentul „Science SLAM” are drept scop dezvoltarea, promovarea științei și inovației din Republica Moldova. De asemenea, oferă o platformă de comunicare a propriilor idei cu publicul larg. Organizatorul acestuia este Academia de Științe din Moldova.

Evenimentul va începe la ora 18.00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав