X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 169
Transnistria stiri: 1459

Afiș cultural pentru 26 septembrie

26 sep. 2015,, 10:00   Societate
2832 0
Афиша на 26 сентября
Foto: prospekt.md
Teatru

Teatrul „Mihai Eminescu” invită la ora 11.00 la spectacolul „Taina iubirii”, la ora 17.00 – la spectacolul „ActOrchestra” și la ora 19.00 – la spectacolul „Dumnezeu se îmbracă de la second hand”.

La ora 11.00, cei mici sînt așteptați la spectacolul „Facă-se Voia Noastră” la Teatrul „Guguță”.

Spectacolul „Salcîmul alb” va putea fi urmărit pe scena teatrului „De pe strada Trandafirilor”, începînd cu ora 18.00.

Concerte

Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” găzduiește Festivalul Ethno Jazz, începînd cu ora 19.00. Tot acest eveniment se desfășoară și la Tiraspol, la Palatul Republicii, de la ora 18.00.

Cinema

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate filmele: „Everest” 3D, „Internul”, „Labirintul: Încercările focului 3D”, „Legenda unui iepure 2” 3D, „Transporter: Moștenirea”, „American ultra: Agent descoperit”, „Hitman: Agent 47”, „Vibrează cu mine”, „Vacanță cu peripeții”, „Cei patru fantastici”, „Orașe de hîrtie”, „Minionii 3D”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei pot fi vizitate expozițiile: „La început a fost…Lutul”, „Comorile trecutului”, „Valori ale Patrimoniului Național – restaurare și restituire”, „Bărbăție și Credință”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova sovietică: între mituri și gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

La Muzeul de Artă se desfășoară expoziția „Ecoul timpului trecut”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală găzduiește expoziția „Patrimoniul industrial – patrimoniul cultural în dialog cu progresul”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав