X 
Arşiţa stiri: 233
Transnistria stiri: 1423
Preşedintele stiri: 4130

Moldovenii cuceresc juriul de la concursul muzical „X Factor” din România (VIDEO)

22 sep. 2015,, 18:00   Showbiz
8722 2

Moldovenii cuceresc juriul de la concursul muzical „X Factor” din România (VIDEO)
Foto : noi.md

În cadrul primei etape a celui de-al cincilea sezon „X Facto” din România participanții din Republica Moldova cu ușurință reușesc să cucerească juriul și publicul din sală, relatează NOI.md.

Printre cei care au impresionat cu talentul lor muzical se numără studenta de la jurnalism Cristina Ghermanschi, fiica unor circari din Bălți Anastasia Ursu și Art Group Bravissimo.

Cristina Ghermanschi are 21 de ani și este originară din raionul Hîncești. Aceasta este studentă la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității de Stat. La concurs ea a reușit să-i uimească pe toți prin interpretarea piesei „Listen” de Beyonce.

Următoarea participantă care a obținut trei de „da” și s-a calificat în etapa următoare este Anastasia Ursu. Anastasia are 28 de ani și este din Bălți. Este fiica unui cuplu de circari, tatăl ei fiind clovn, iar mama – dresoare de cîini. Aceasta a interpretat piesa „Roar” de Katy Perry.

Publicul român a fost fascinat și de un nou grup muzical de pop-operă. Este vorba de prestanța spectaculoasă a celor 9 membri de la „Art Group Bravissimo”, care au optat pentru piesa „Vivo per lei” de Andrea Bocelli.

În continuare urmează și alte etape ale concursului, să sperăm că participanții din Moldova vor reuși să se califice printre cele mai bune locuri în final.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав