Transnistria stiri: 1448
Preşedintele stiri: 4074

Președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României vine în Moldova

17 sep. 2015,, 13:45   Politică
15001 3
В Кишинев приезжает председатель палаты депутатов Румынии
Foto: sursazilei.ro
Președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României, Valeriu Ștefan Zgonea, va efectua o vizită în ţara noastră, în perioada 18 – 19 septembrie.

Oficialul român va avea întrevederi cu președintele Parlamentului, Andrian Candu; şeful statului, Nicolae Timofti; prim-ministrul Valeriu Streleț; viceprim-ministrul Natalia Gherman; ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Întrevederea speakerilor Andrian Candu și Valeriu Ștefan Zgonea, care va avea loc la Reședința de Stat, va fi urmată de semnarea Memorandumului de înțelegere între Parlamentul Republicii Moldova și Camera Deputaților a Parlamentului României. Ulterior, cei doi oficiali vor susține un briefing de presă comun.

Vizita Președintelui Camerei Deputaților a Parlamentului României la Chișinău se înscrie în contextul dezvoltării cooperării interparlamentare în susținerea procesului de integrare europeană a Republicii Moldova.

Ultima vizită în Republica Moldova a Președintelui Camerei Deputaților a Parlamentului României, Valeriu Ștefan Zgonea, a avut loc în aprilie 2014.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?