X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Alertă cu bombă într-o parcare de pe strada Alba Iulia din Capitală

10 sep. 2015,, 08:25   Capitala
4433 2
На Буюканах к одной из столичных машин прикрепили прибор для слежки
Foto: rtr.md
Alertă cu bombă în sectorul Buiucani al Capitalei. O femeie a sunat aseară la poliţie şi a anunţat că a observat un obiect suspect sub maşina sa, care era parcată în fața unui bloc de pe strada Alba Iulia. Forţele de ordine şi geniştii veniţi la faţa locului au constatat că este vorba despre un dispozitiv de urmărire.

Incidentul s-a produs în jurul orei 20:00. Poliţiştii au încercuit parcarea din faţa blocului şi au închis magazinul situat la parterul acestuia. Totodată, traficul rutier în zonă a fost restricţionat, dar locatarii casei nu au fost evacuaţi.

"La fața locului s-a prezentat în scurt timp grupa operativă de la Buiucani. S-a stabilit că într-adevar este un dispozitiv suspect. Zona a fost încercuită. Așteptăm să vină specialiștii ca să verifice ce obiect este", a declarat șeful Inspectoratului de Poliție Buiucani, Pavel Voicu.

Ulterior, geniștii au detonat obiectul suspect.

Specialiştii au stabilit că este vorba despre un dispozitiv de urmărire, format dintr-un telefon,prins de automobil cu un magnet.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească de către cine a fost plasat dispozitivul de urmărire.

Alte două cazuri asemănătoare s-au produs în sectorul Buiucani al Capitalei în lunile februarie şi august ale acestui an.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав