X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Coreea de Nord sustine ca dispune de o arma nemaivazuta

17 aug. 2015,, 23:00   Externe
3762 0

Foto: lenta.ru

Autoritatile nord-coreene au avertizat ca sunt pregatite sa foloseasca o "arma distructiva" nemaivazuta pana acum, ca riposta la exercitiile militare comune dintre Statele Unite si Coreea de Sud.Aceste amenintari intervin pe fondul unei cresteri a tensiunii in regiunea, pe fondul atacului cu mine antipersonal, comis, potrivit Seului, de Phenian, si a anuntului privind desfasurarea unui noi exercitii comune intre Coreea de Sud si Statele Unite.

In acest context, un purtator de cuvant al Comitetului pentru aparare nationala a declarat ca "SUA trebuie sa tina cont de faptul ca o inasprire a sanctiunilor si a blocadei impuse Coreei de Nord va antrena o riposta mai decisiva si mai distructiva".

Oficialul nord-coreean a precizat ca tara sa a devenit "o forta inbatabila", care dispune de arme defensive si ofensive "necunoscute in lume". Un responsabil al televiziunii nord-coreene a cerut Washingtonului sa renunte "imediat" la manevrele militare preconizate, daca Statele Unite doresc ca pe continentul lor sa fie liniste si pace.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав