X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1466
Preşedintele stiri: 4138

1128 de șoferi se cred “Șoferi disciplinați”

14 aug. 2015,, 17:00   Societate
2642 0
1128 водителей считают себя «дисциплинированными» и рассчитывают на приз
Foto: publika.md
În premieră a fost lansat concursul “Șofer disciplinat 2015” - un concurs ce vine cu un mesaj de încurajare și apreciere pentru fiecare șofer disciplinat, care respectă regulile de circulație și e atent la viața proprie și a celorlalți participanți la trafic, anunță noi.md.

La concurs s-au înscris deja 1128 de șoferi, fiind atât femei, cât și bărbați.

Termenul limită de înscriere este 31 august curent. Astfel toti șoferii conștiincioși și responsabili pot să se înregistreze în concurs, pentru a da un exemplu demn de urmat celor care nu respectă regulile de circulație și pot pune în pericol viața proprie și a participanților la traficul rutier.

Menționăm că la Tombola ce va fi organizată de Ziua Transparenței, în data de 13 septembrie, Ministerul Afacerilor Interne si Inspectoratul Național de Patrulare vor oferi circa 20 de premii, inclusiv cameră de bord, acumulatoare, anvelope, carduri de alimentare cu combustibil.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав