X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1466
Preşedintele stiri: 4138

În septembrie va fi desemnată „Angajata MAI 2015”

5 aug. 2015,, 15:15   Societate
2991 1
В сентябре МВД назовет «Сотрудницу МВД - 2015»
Foto: gov.md
Cu ocazia Zilei Transparenței în cadrul MAI, ministerul a dat start unui șir de evenimente sub genericul „Transparența în activitatea MAI”, printre care se numără și concursul „Angajata MAI 2015”, informează NOI.md.

Pînă pe 10 august, urmează să fie finalizată etapa de preselecție a concursului „Angajata MAI 2015”. În urma acestor rezultate, va fi desemnată cîștigătoare cîte o doamnă din fiecare serviciu al MAI: Serviciul Situații Excepționale, Departamentul Poliției de Frontieră, Departamentul Trupelor de Carabinieri și Inspectoratul General al Poliției.

„Aceste patru cîștigătoare vor fi protagonistele unui spot video de încurajare pentru doamne și domnișoare care urmează să vină în MAI”, a specificat viceministrul Afacerilor Interne Oleg Babin.

Printre criteriile de evaluare a participantelor se numără: evaluarea caracteristicii profesionale, activități de perfecționare, de autoinstruire, participarea la seminare, traininguri, activități de voluntariat, obștești, sportive. „Este un concurs de activitate profesională; de îmbinare a activității profesionale cu cea socială. Noi vrem ca modelul acestor patru doamne să demonstreze că femeia modernă poate avea și o carieră performantă, dar și o familie bună”, a specificat șefa Secției comunicare a MAI, Liuba Platonov.

Pe 13 septembrie, atuncî cînd se vor încheia activitățile dedicate Zilei Transparenței în cadrul MAI, vor fi anunțate cele patru finaliste ale concursului „Angajata MAI 2015”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав