X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 169
Transnistria stiri: 1415

Presa: SUA se pregătește de război cu Rusia

16 iul. 2015,, 14:30   Externe
6960 11

Foto: ruvr.ru

Expertul american Scott McConnell a relatat de ce Statele Unite au nevoie de un război cu Rusia și cum se pregătesc pentru acesta. Articolul analistului politic a fost publicat în American Conservative, scrie ren.tv.

Potrivit lui McConnell, în ciuda apropierii de Iran, Washingtonul alimentează tot mai intens conflictul cu Rusia, pentru a demonstra "propria importanță" și a ascunde tensiunile și problemele etnice din propria țară. În acest scop, Statele Unite sprijină naționaliștii ucraineni și grupurile islamice radicale, a declarat analistul politic. Washingtonul și-a creat în mod artificial un dușman "number one" în persoana Rusiei.

McConnell susține că Obama ar putea intra în istorie nu numai grație reluării Războiului Rece, dar și datorită războiului "fierbinte" cu Rusia. Analistul politic se întreabă cum SUA au putut să decadă între-atît, încît să colaboreze cu naziștii și teroriștii.

"Cum de am ajuns la această stare ciudată, încheind de-facto o alianță cu neo-naziștii și islamiștii ceceni și intrînd prin alt stat într-un război împotriva Moscovei la granița cu Rusia, în timp ce mass-media docile și clasa politică bat constant alarma, deliberînd monoton despre agresiunea rusă ? "- scrie analistul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав